Elvecruise

Elvecruise sammen med en gruppe og norsk reiseleder passer ikke for alle. Om dere er et par, gode venner eller en forening som vil på elvecruise er det fullt mulig å reise på egen hånd. Flere av rederiene spesialiserer seg på individuelt reisende og Vista Travel samarbeider med flere av dem. 

Vista Travel hjelper med å legge opp reisen i henhold til ønsker og budsjett. Vi samarbeider med anerkjente elvecruiserederier som kan tilby spennende seilaser på de fleste av verdens mektige vannveier.
 
I tillegg til populære elver som Rhinen, Donau, Douro og Volga er mer eksotiske elvecruise kun en flyreise unna. Kanskje frister et elvecruise på Mekong eller et safaricruise på Zambezi? Når det gjelder standard på skipene er det alt fra mellomklasse med CroisiEurope til det ypperste av luksus fra cruiserederier som AMA Waterways, Emerald Waterways og Scenic Cruises.
 
Hvis det er et ønske å kombinere et elvecruise med en utvidet ferie skreddersyr vi reisen med den beliggenhet og standard dere søker, og finner den beste flyreisen.
 
Kontakt oss, på e-post eller telefon og fortell oss når du vil reise, så sender vi deg et uforpliktende tilbud.

Fra tid til annen mottar vi noen ekstra gode tilbud for individuelt reisende.